Premii mari la Loteria Națională. Peste 1 milion de lei în mai puțin de o oră și-au găsit câștigătorii
Embed:
Premii mari la Loteria Națională. Peste 1 milion de lei în mai puțin de o oră și-au găsit câștigătorii

În mai puțin de o oră, prezentatorii show-ului TV ”Loteria Națională” au împărțit peste 1 milion 100 de mii de lei. Printre premiile fabuloase împărțite la ediția din 21 martie a fost și un automobil. Denis Salamandîc din orașul Vadul lui Vodă a devenit fericitul proprietar al mașinii. Câștigătorul a spus că va dărui premiul câștigat soției, Ecaterina, la ziua ei de naștere.

"Ați câștigat mașina. Cheia este a dumneavoastră. Luați loc în mașina voastră."

"Eu am un automobil, dar e vechi din anul 98. Dar acest automobil este superb. Important este să aveți încredere în voi. Norocul neapărat se va întoarce cu fața la voi. "

Olga Bazilevici din Chișinău a câștigat jocul „Seifuri”. În prima rundă, participanta a adunat 35 000 de lei și a avut ocazia să-și dubleze câștigul cu ajutorul seifurilor de aur. Ea nu a ratat această șansă și a plecat de la emisiune cu 70 000 de lei.


"Sunt o norocoasă. Și contam foarte mult pe noroc. Eu credeam mult că o să câștig. În acest moment sunt fără un loc de muncă și voi cheltui bani pentru nevoile mele sau o să investesc în ceva "

Noii câștigători ai Loteriei Naționale au fost oaspeți de onoare ai emisiunii, iar prezentatorii i-au invitat pe scenă pentru a-i felicita. Cecul cu suma de jumătate de milion de lei l-a obținut o pensionară de 72 de ani din satul Coteala, raionul Briceni, Alexandra Cazac. Cecul cu 77 777 de lei a ajuns în mâinile lui Stepan Mîrleanu, care locuiește în unul dintre cele mai norocoase sate din țară – Puhoi, Ialoveni. Bucătărie de vis sau 50 000 de lei? Această alegere tentantă trebuia să o facă Serghei Sarandi, din Comrat, care a câștigat unul dintre cele mai dorite premii din Clubul VIP al Loteriei Naționale.

"Am crezut în faptul că voi câștiga și așa și a ieșit. Bucătăria e frumoasă, stilată, modernă. Joc la Loteria Națională deja de trei ani și am câștigat de mai multe ori"

O tânără de 18 ani din satul Zăicani, raionul Râșcani, a devenit finalista jocului ”Megajackpot”. Victoria Staroste a câștigat 200 000 de lei! Victoria a povestit că visează la o vacanță în Turcia sau în Egipt.

"Veniți și o cuprindeți pe nepoată care ușor și repede a făcut 200 de mii de lei. Ura. "

"Sunt elevă în clasa XII-a și pentru mine 200 de mi de lei e ceva mult. Și cred că e o sumă foarte mare. O să investesc în studii și deja mai văd."

Conform tradiției, ceilalți participanți ai show-ului generos s-au ales cu premii garantate – câte zece mii de lei fiecare, câte un bilet de loterie și câte un voucher de o mie de lei pentru pariuri sportive și bilete electronice de loterie pe 7777.md. Următorul participant al show-ului unde nimeni nu rămâne cu mâinile goale puteți deveni chiar dumneavoastră! Înregistrați biletele cu ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV” pe 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777 și așteptați extragerea. Mai multe bilete înregistrate presupun șanse mai mari de a participa la emisiune.
Urmăriți showul TV ”Loteria Națională” în fiecare duminică, la ora 19:00 și în reluare lunini, la orele 19:00 și 24:00.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.