Prestație impresionantă. Iuliana Beregoi a cântat în limba română la "Voice Kids" din Rusia
Embed:
Prestație impresionantă. Iuliana Beregoi a cântat în limba română la "Voice Kids" din Rusia

O piesă în limba română, interpretată de adolescenta Iuliana Beregoi, a sculat în picioare juriul concursului  "Golos Deti", din Rusia. În cadrul finalei, difuzate aseară de Prime TV, concurenta din Moldova a optat pentru piesa ”Lupii”, în versiunea ADDEI. Mai mult, Iuliana a purtat și un costum național stilizat. Deși nu a învins în concurs, interpreta de 12 ani, a cucerit nu doar inimile juraților, dar și a telespectatorilor. 

Iuliana Beregoi nu și-a putut stăpâni lacrimile, după ce o altă concurentă din echipa ei a ieșit învingătoare.

"Vreau să le mulțumesc tuturor antrenorilor, în special ție, Niusha. Vă mulțumesc frumos pentru că v-ați întors spre mine și pentru toate sfaturile pe care mi le-ați dat", a spus participanta din Moldova la show-ul "Golos Deti" din Rusia, Iuliana Beregoi.

Niusha, antrenoarea Iulianei a avut doar cuvinte de laudă pentru ea. 

"Desigur, Iuliana are un viitor artistic. Pe lângă ceea cu ce ne-a înzestrat natura trebuie să tindem să ne   atingem scopurile și să depășim fricile", a comentat interpreta din Rusia, Niusha.

Iuliana Beregoi spune că este mulțumită de rezultat. 

"Mă simt super bine. Nu m-am dezamăgit foarte tare. Da, mi-am dorit foarte mult să trec în superfinală sau poate chiar să câștig, dar vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat", a specificat participanta din Moldova la show-ul "Golos Deti" din Rusia, Iuliana Beregoi.

În finală, alături de Iuliana, au evoluat încă opt concurenți. Concursul a fost câștigat de Elizabeta Caciurak din Rusia.

Moldoveanca Iuliana Beregoi a devenit cunoscută în țară, dar și în România, datorită canalului său de YouTube, unde are peste 200.000 de abonați. Tânăra interpretă este originară din Orhei.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.