"Prima Oră" a revenit la PRIME. Ce promisiuni, pentru noul un sezon, ne-au făcut producătorii celui mai popular matinal din țară
Embed:
"Prima Oră" a revenit la PRIME. Ce promisiuni, pentru noul un sezon, ne-au făcut producătorii celui mai popular matinal din țară

Cea mai populară emisiune de divertisment din țară a revenit pe micile ecrane. În această dimineață, echipa emisiunii "Prima Oră" de la PRIME a spus telespectatorilor din nou - bună dimineața, după o vacanță de aproape două luni. Producătorii promit un sezon cu declarații exclusive, rețete culinare deosebite și multe provocări pentru prezentatori. Cu ocazia aniversării celor 11 ani ai emisiunii "Prima Oră", Lili Lozan și-a făcut o schimbare de look radicală.

Plini de energie după o vacanță de două luni, prezentatorii emisiunii au revenit la alarma setată pentru ora 05:00 dimineața.

În toți acești 11 ani de Prima Oră, Lili Lozan a avut un look tradițional, care a rămas neschimbat, însă nu și în acest sezon. Vedeta de la PRIME a ieșit de această dată în fața telespectatorilor cu o tunsoare total neobișnuită - blondă și cu părul scurt.

" Această pasiune cu care ne facem jobul și această dragoste ne dă forțe deja de 11 ani să ne trezim să ne bucurăm unii de ceilalți. Dar pe an ce trece provocările devin tot mai mari. Pentru că te gândești că mamă și asta am făcut și asta am făcut. Atât de multe lucruri s-au întâmplat, dar avem foarte multă energie pentru lucruri extraordinare să avem un sezon interesant, ne transformăm și acceptăm provocările."

Echipa emisiunii Prima Oră promite un sezon plin de surprize.

"Totul va fi diferit pentru că asta este misiunea noastră din fiecare dimineață, ca atunci când omul pornește TV să nu știe la ce să se aștepte. Așa că, cea mai dificilă misiune, dar cu care ne descurcăm cel mai bine să surprindem telespectatorii."

Iar bucătarii emisiunii, Marian Danu și Dan Jelescu, sunt gata să surprindă publicul cu rețete noi.

" Fantezie este chiar pot spune rețete pe această lume sunt multe, gusturi multe, lume multă, chiar aceeași rețetă poate fi jucată de câteva ori în diferite viziuni. O să gătim și carne și deserturi și o să mâncăm după sezon. Deci o să ne distrăm."

"Noi de fiecare dată am venit cu rețete deosebite. Sper că orice început de sezon nou să vină cu idei spectaculoase în bucătărie. Vor fi lucruri faine de văzut la televizor."

Emisiunea "Prima Oră" poate fi urmărită de luni până vineri, la PRIME, de la 07:00 până la 09:00.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.