"Prima Oră" de la Prime este cea mai apreciată emisiune matinală din Moldova
Embed:
"Prima Oră" de la Prime este cea mai apreciată emisiune matinală din Moldova

De-i frig, de plouă, de bate vântul, fiecare dimineață din Moldova începe cu "Prima Oră" de la PRIME, cel mai popular matinal din țară. Din 2010, la nivel național, show-ul este lider incontestabil printre producțiile autohtone din această categorie. În acest an, fiecare minut al emisiunii este privit, în medie, de către 24 de mii de telespectatori. Evoluția de un deceniu a matinalului de la PRIME este o dovadă că tot mai mulți moldoveni preferă emisiunile produse în Moldova.
"Prima Oră" nu a lipsit din casele telespectatorilor nici în timpul autoizolării impuse de pandemie. Asta chiar dacă o parte a echipei a fost nevoită să muncească de la distanță.

"Bună dimineața tuturor, bună dimineața Moldova! "

De aproape patru luni, Eugen Bulgaru a rămas fără partenera sa de studiou, Lili Lozan, care se află în concediu de maternitate.

"A fost o perioadă care neașteptat de schimbătoare a fost pentru emisiunea noastră. Mai întâi de toate era un moment planificat cu Lili, Lili așteptând bebelușul, acum știi că Lili are un Adrian
atât de mic, cumva eram pregătiți moral. Da o să fiu singur la masa de prezentator, dar nu ne-am așteptat la pandemie, chiar nu ne-am așteptat la pandemie, asta ne-a dat lumea peste cap, ne-a întors totul așa"

Lili Lozan ține legătura online cu colegii, dar și cu telespectatorii.

"Credeam că merg în concediul de maternitate pentru 3 luni, dar un pic s-a lungit această perioadă din cauza pandemiei, eu sper din tot sufletul să învățăm ceva din toată perioada asta. De fapt, ne-am și reinventat, dacă inițial credeam că era imposibil să muncești de acasă din autoizolare, până la urmă s-a demonstrat că este posibil "

Alexandru Școlnîi, unul dintre producătorii emisiunii, vine zilnic în regie pentru a da startul dimineților de la PRIME.

"Acum am rămas așa o mână de oameni pot să spun, Eugen, Dan, editorii video care vin zilnic,
în rest lucru se face de la distanță, se comunică zilnic cu toți reporterii, nimic nu s-a schimbat"

"Reinventarea" a fost cuvântul cheie pentru echipa de la "Prima Oră", având în vedere că, din cauza carantinei pe canapeaua din studio, nu s-a mai așezat nimeni în ultimele luni.

" O altă provocare a fost să regândim să reorganizăm și să deprindem alte metode de lucru, față de cele cu care eram deja obișnuiți. De exemplu toate interviurile au trecut online și deși este foarte
complicat să faci un interviu atunci când nu ai o conexiune live, tete a tete cu intervievatul tău"

Echipa de la Prima Oră a reușit să intervieveze în această perioadă mai multe vedete. Nicoleta Nucă și Natalia Barbu au salutat din România telespectatorii matinalului, Valentina Naforniță a povestit cum e autoizolarea în Austria, iar Mark Stam și-a prezentat noua piesă, fără a se ridica de pe canapeaua din locuința sa.

"Mergem virtual în Viena, acolo unde virtual o îmbrățișăm pe soprana Valentina Nafornița care uite că în această perioadă e nevoită să stea și soprana acasă. Valentina te salut "

Matinalul de la PRIME este în pas cu interesul public și oferă nu doar distracție, dar și informații utile pentru telespectatorii de toate vârstele. În cadrul emisiunii "Prima Oră", telespectatorii s-au putut informa din prima sursă despre măsurile de protecție împotriva noului tip de Coronavirus. Medici din Moldova,Germania și România, care lucrează în prima linie, au intervenit în direct pentru a oferi sfaturi și pentru a povesti prin ce trec pacienții infectați cu Sars-Cov-2.

"- Medicii din prima linie sunt eroii în alb, ei bine, dumneavoastră acum sunteți în roșu. Vă mulțumim foarte mult.
- Mulțumesc și eu pentru toate cuvintele, colegii mei se pregătesc să intre la terapie intensivă dar mi-am găsit puțin timp pentru dumneavoastră."

De 10 ani, echipa profesionistă a emisiunii este aproape de telespectatorii săi fideli. Așa se explică faptul că show-ul
"Prima Oră" este lider incontestatabil în topul preferințelor oamenilor, fiind matinalul produs în Moldova care, în zilele lucrătoare, adună cei mai mulți telespectatori din toată țara, între orele 07:00 - 09:00

"Multă sănătate tuturor, pe mâine"


 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.