Primarul Capitalei, Ion Ceban, i-a cerut pretorului de Botanica să demisioneze și a numit un alt pretor interimar
Embed:
Primarul Capitalei, Ion Ceban, i-a cerut pretorului de Botanica să demisioneze și a numit un alt pretor interimar

Primarul Capitalei cere demisia pretorului sectorului Botanica, Boris Prepeliță. Ion Ceban s-a înfuriat pe acesta după ce a efectuat un control inopinat la Botanica. În urma verificărilor edilul a declarat că Prepeliță nu merită această funcție, deoarece în sector este dezordine. Chiar dacă cererea de demisie nu a ajuns încă pe masa primarului, acesta a și numit un pretor interimar la Botanica. Interimatul funcției va fi asigurat de către Diana Guba, consilier în cabinetul primarului general.

Primarul Capitalei Ion Ceban a menționat că a avut mai multe tentative de a-l demite pe Prepeliță, însă a decis de fiecare dată să-i mai ofere o șansă.


"În continuare în acest sector este murdar, iar acest lucru nu poate să fie tolerat mult timp. Lucrurile nu trebuie să se facă întârziat, este un mesaj pe care eu încerc să-l aduc fiecărei administrații de sector din oraș, dar și a regiilor. "


Boris Prepeliță nu ne-a răspuns la telefon și nici la mesaje pentru a comenta solicitarea primarului. Nu este prima dată când primarul Ion Ceban critică activitatea lui Boris Prepeliță. În luna iulie, acesta a fost lăsat fără salariu din cauza mai multor încălcări depistate de edil în timpul unei vizite inopinate în parcul Valea Trandafirilor.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.