PRIME TV are o nouă identitate vizuală
Embed:
PRIME TV are o nouă identitate vizuală

Televiziunea numărul 1 din Moldova are o nouă identitate vizuală și un nou logo, noua siglă pe care o vedeți aici în colțul de sus, din dreapta este PRIME. Este pentru a fi mai aproape de telespectatori și de aspirațiile celor care ne privesc zi de zi.   Și acest restart se întâmplă anume în anul în care producțiile PRIME au ajuns să fie vizionate la nivel internațional, asta după ce, anul trecut, am avut, în total, aproape 3 milioane de telespectatoari. Nu stăm pe loc și suntem primii, din respect pentru dumneavoastră, cei care ne-ați motivat să fim cea mai populară televiziune din țară. E un bun prilej să ne amintim cum am ajuns aici.

"Împreună am spart gheața...
și am demonstrat că ceea ce facem la noi acasă, este important și prețuit. Am mers mai departe, alături de oamenii din întreaga țară, alături de bucuriile ... și necazurile lor. Împreună, ne-am convins că visurile pot deveni realitate, am căpătata încredere, am îndrăznit să trecem peste limite și stereotipuri și continuăm să depășim așteptările. E în puterea noastră să facem mai mult, mult mai mult. Suntem primii, pentru că PRIME înseamnă să fii primul. PRIME, televiziunea numărul 1 din țară."


PRIME este televiziunea numărul 1 pentru marea majoritate a populației Republicii Moldova. Peste 93% dintre cetățenii țării s-au numărat printre telespectatorii PRIME pe parcursul anului trecut, potrivit datelor AGB Nielsen.

Talk-show-ul "Vorbește Moldova" de la PRIME este cea mai populară emisiune realizată în Republica Moldova și are o cotă de piață de aproape 30 la sută, fiind lider detașat în istoria recentă a televiziunii moldovenești.

Primele Știri este principalul program informativ al țării, inclusiv pentru faptul că are cei mai mulți telespectatori, printre alte buletine de știri, și deține o treime din cota de piață. Din această seară, și Primele Știri arată altfel: mai dinamic, mai modern, mai explicit și mai aproape de așteptările oamenilor.

PRIME este lider absolut în calitatea sa de sursă pentru informații politice. Potrivit celui mai recent sondaj realizat la comanda reputatei organizații americane Institutul Republican Internațional, aproape fiecare al doilea telespectator din țară preferă să privească anume știrile, emisiunile de dezbateri și de analiză realizate de PRIME TV, REPLICA, DE FACTO, CRONICA, "PRINȚIPI", pentru a înțelege ce se întâmplă în politică, la nivel național și internațional. Vă mulțumim pentru încredere!

Telespectatori din toate colțurile lumii au putut viziona producția realizată de postul nostru de televiziune, precum meciurile din Preliminariile Euro 2020. PRIME TV a marcat detașat în audiențe la transmisiunea în direct a meciului Moldova-Franța, din Preliminariile EURO 2020, nu a avut concurență pe piața audiovizualului moldovenesc. Fiecare al treilea televizor conectat din Moldova era pe PRIME TV, în repriza a doua a show-ului sportiv cu participarea campionaei mondiale la fotbal, iar cota de piață a ajuns la peste 40 la sută, arată datele AGB Nielsen.

Spectacolul fotbalistic de la postul nostru de televiziune este completat de cea mai tare competiție intercluburi din lume Champions League, dar și de Liga Europei.

Matinalul "PRIMA ORĂ" și show-urile de la PRIME sunt numărul 1 în topul telespectatorilor.

PRIME este televiziunea numărul 1 din Moldova inclusiv la realizarea proiectelor internaționale, dar și a celor mai populare francize TV din lume pe care Dumneavostră, telespectatorii noștri, aveți oportunitatea EXCLUSIVĂ de a le savura. "Fabrica de Staruri", "Moldova are Talent", "Jdi menea", "Vrei să fii milionar", "DA sau NU. Show-ul medical "Doctorii", realizat de PRIME după formatul celebrului talk show american The Doctors, distribuit la nivel global de CBS, cea mai populară televiziune din SUA este una dintre premierelea acestei toamne. Iar în curând, va intra în casele dumneavostră - "Roata norocului", cel mai longeviv și de succes concurs TV din istoria televiziunii americane, care a câștigat până acum 5 premii Emmy și care va fi realizat în Moldova de PRIME.

"E în puterea noastră să facem mai mult, mult mai mult. Suntem primii, pentru că PRIME înseamnă să fii primul."
Noua siglă PRIME va putea fi admirată în cele mai fantastice locuri din toată Moldova, datorită spoturilor noastre de identitate.


PRIME, televiziunea numărul 1 din țară.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.