Prime TV rămâne în continuare cel mai popular post de televiziune din Republica Moldova
Embed:
Prime TV rămâne în continuare cel mai popular post de televiziune din Republica Moldova

Prime TV rămâne în continuare cel mai popular post de televiziune din Republica Moldova. Telespectatorii noștri preferă nu doar știrile de calitate, dar și emisiunile autohtone de divertisment de maximă audiență. Cel mai recent studiu arată ca postul nostru de televiziune este privit de aproape 40 la sută dintre moldoveni. Cifrele au fost publicate în cadrul Barometrului Mass Media 2021 pentru luna ianuarie, realizat de iData.

Potrivit datelor, Prime TV este urmărit de 37,8 la sută dintre cei chestionați. Asta înseamnă că fiecare al treilea moldovean alege să urmărească cel mai des postul nostru de televiziune. Totodată, peste 61 de procente dintre cei intervievați au susținut că au urmărit Prime pentru mai mult de 15 minute în ultimele 30 de zile. Topul emisiunilor TV urmărite de moldoveni, de asemenea este condus de Prime. Astfel, peste 28 la sută din telespectatorii din Moldova se strâng în fața televizoarelor pentru a urmări talk show-ul "Vorbește Moldova". Emisiunea în care sunt aduși oameni și istorii, care face să vorbească o țară întreagă.

Iar a doua cea mai vizionată emisiune din țară de către telespectatori este "100 de moldoveni au zis". Aceasta este privită de peste 17 la sută din telespectatori. Moldovenii așteaptă cu sufletul la gură să vină seara pentru a viziona game show-ul în care intuiția și viteza îți aduc bani.

Restul emisiunilor televizate din țară sunt urmărite de mai puțin de 10 la sută din respondenți. Studiul a fost realizat pe un eșantion de 616 persoane, cu vârsta mai mare de 18 ani, dintre care 57 la sută sunt femei, iar 43 bărbați. Sondajul a fost realizat în perioada 15 - 22 ianuarie, cu o marjă de eroare de minus 3,9 la sută. 1,5 procente din cei chestionați sunt locuitori ai regiunii transnistrene.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.