Primele Știri - 1 Iulie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 1 Iulie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Socialiștii au anunțat că Ștefan Gațcan a renunțat la mandatul de deputat. Asta după ce ieri, parlamentarul a spus că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la grupul PRO MOLDOVA. Mai mult decât atât, reprezentanții Partidului Socialiștilor au precizat printr-un comunicat de presă că Gațcan rămâne în echipa formațiunii lor, dar se va dedica integral carierei profesionale în medicină.

2. Între timp, reprezentanții PRO MOLDOVA spun că Ștefan Gațcan ar fi fost sechestrat într-un birou de către un grup de deputați PSRM și obligat să renunțe la mandatul de deputat. Andrian Candu și colegii săi au pornit să-l caute la Președinție pe parlamentar, care era de negăsit. Totul s-a lăsat cu un scandal monstru, care a culminat cu un deputat PRO MOLDOVA luat pe capota unei mașini.

3. 285 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, iar patru pacienți au decedat din cauza complicațiilor provocate de Covid-19. Între timp, ajunse la capătul puterilor și răbării, mai multe mame au protestat în fața Guvernului și au cerut redeschiderea grădinițelor.

4. Proteste de amploare în Hong Kong după ce Parlamentul Chinei a adoptat noua lege privind protejarea securității naționale în regiunea autonomă. Zeci de manifestanți au fost reținuți, fiind acuzați că participă la un protest neautorizat.

5. La școală... cu măști, mănuși și dezinfectant! Sunt condiții care ar putea fi impuse elevilor și profesorilor din întâi septembrie. Ministerul Educației a venit cu un proiect neordinar privind desfășurarea noului an de studii.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.