Primele Știri - 2 Iunie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 2 Iunie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Descoperire înfiorătoare în raionul Dubăsari! Trupul neînsuflețit al unui bebeluș a fost găsit la o groapă de gunoi. Cel care a dat de cadavrul pruncului este un bărbat care căuta fier uzat.

2. Unde am fost și ce am ajuns? Odată cu relaxarea măsurile de combatere și prevenire a noului tip de coronavirus, situația pandemică pare să degenereze în Moldova. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 188 de cazuri noi de infectare cu Sars-CoV-2, astfel că bilanțul total a ajuns la 8.548. Tabloul sinistru este întregit de o femeie internată cu COVID-19 la spitalul de Urgență din Capitală, care s-a aruncat în gol de la etajul cinci al instituției.

3. Băiatului de șase ani din Glodeni, căruia fratele mai mare i-a tăiat din neatenție, cu toporul, două degete a primit o nouă șansă la o viață normală! Medicii de la spitalul Ignatenco din Capitală au înfăptuit un adevărat miracol și i-au salvat mâna micuțului.

4. Război în toată legea la renumita Piață "Kilometrul 7" din Odesa. Zeci de indivizi, înarmați cu pistoale și bâte, au intrat într-un magazin și au deschis focul în direcția vânzătorilor.

5. Cum gestionează autoritățile pandemia de Covid-19, mai ales după relaxarea mai multor măsuri restrictive? Cum se explică numărul în creștere a celor diagnosticați cu noul tip de Coronavirus în ultimele săptămâni? Există probabilitatea revenirii la Starea de Urgență, ținând cont de evoluția pandemică alarmantă? Încercăm să aflăm răspunsuri la aceste întrebări astăzi, la Primele Știri, de la Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, doamna Viorica Dumbrăveanu!

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.