Primele Știri - 10 Februarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 10 Februarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Ceasul rău și iresponsabilitatea unui șofer s-au lăsat cu o tragedie pe șoseaua Chișinău-Bender. Un bebeluș de 10 luni a murit în urma unui grav accident. Micuțul ar fi avut poate șanse de supraviețuire, dacă în mașina morții nu ar fi fost ticsite 11 persoane pe cinci locuri.

2. Acuzații grave la adresa ministrului Economiei și Infrastructurii! Vicepreședintele Parlamentului cere anchetarea lui Anatol Usatîi pentru depășirea atribuțiilor de serviciu și exces de putere. Aflați în ediție care este fondul învinuirilor.

3. Veteranii conflictului transnistrean îl vor acționa în judecată pe ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

4. Europa Occidentală este măturată de furtuni violente! Marea Britanie, Germania, Franța, Belgia și Olanda fac față cu greu stihiilor care au lăsat mii de oameni în beznă și au paralizat toate tipurile de transport.

5. Ne batem joc de puținele dovezi "încă vii" ale trecutului nostru. Conacul lui Constantin Cazimir, o bijuterie arhitecturală din nordul țării se macină în ruinele nepăsării.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.