Primele Știri - 11 Februarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 11 Februarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Într-un oraș unde nu poți fi în siguranță nici pe trecerea de pietoni, e iresponsabilitate curată să traversezi strada neregulamentar. Un tânăr de 23 de ani din Capitală s-a aventurat să treacă printr-un loc nepermis, moment în care a fost spulberat de un automobil. Victima a fost internată în stare gravă, iar șoferul a fugit de la locul accidentului.

2. Detalii noi în dosarul penal intentat pe numele deputatului Sergiu Sîrbu! Acesta este anchetat în urma unui denunț depus de Vladimir Voronin.
Liderul comuniștilor susține că Sîrbu ar fi încercat să mituiască o colegă de partid cu sute de mii de euro, pentru ca aceasta să părăsească Partidul Comuniștilor. Parlamentarul democrat neagă acuzațiile!

3. Continuă războiul între ministrul Afacerilor Externe și veteranii conflictului transnistrean, care i-au cerut demisia. Oficialul spune că nu are de gând să plece din funcție!

4. Lovitură pentru agenții economici care exportă mărfuri în Statele Unite! Țara noastră nu mai beneficiază de scutiri de taxe la exporturile în SUA. Autoritățile de la Chișinău, ori se fac că plouă, ori chiar nu știu nimic despre această problemă!

5. Între timp, FISC-ul se laudă cu venituri de milioane aduse la buget doar din mărfurile de contrabandă. Aflați în ediție ce gamă produse confiscate își așteaptă cumpărătorii într-un depozit special al Serviciului Fiscal de Stat.

 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.