Primele Știri - 11 Mai 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 11 Mai 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Nenorocire într-o familie din raionul Sângerei! Un bebeluș de doar patru luni a murit după ce bunica sa i-a făcut masaj. Cel mai probabil, femeia ar fi apăsat, din imprudență, prea tare capul nou-născutului care a decedat la scurt timp.

2. Un necaz nu vine niciodată singur! Pandemia de Covid-19 a umflat rândurile șomerilor cu mii de oameni care mai primesc o lovitură - prețurile mai multor produse vitale au crescut ca pe drojdii, iar odată cu ele... și disperarea celor care au rămas fără un loc de muncă. Venim cu detalii la Primele Știri.

3. Covid-19 este în plină ofensivă în Republica Moldova! Numărul deceselor provocate de boală a ajuns la 176, după ce încă șapte persoane au fost răpuse în ultimele 24 de ore. Iar numărul total al celor infectați cu noul tip de coronavirus se apropie de pragul psihologic de 5 mii. Mai mult, autoritățile anunță despre un nou focar de COVID-19.

4. Incendiu devastator în orașul rus Krasnogorsk. Flăcările uriașe au izbucnit la un Centru de Îngrijiri Paliative și au ucis cel puțin nouă persoane.

5. Disputa dintre grupul "Litera" și fostul ministru al Educației, Corneliu Popovici se mută în instanță. Administrația editurii îl acuză pe actual consilier prezidențial de fals în declarații și cere prejudicii morale și financiare. Scandalul a izbucnit după ce Popovici i-a acuzat pe cei de la "Litera" că ar fi tipărit peste 70 de mii de manuale ce ar conține o cantitate prea mare de plumb.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.