Primele Știri - 11 Octombrie 2019, 15:00
Embed:
Primele Știri - 11 Octombrie 2019, 15:00

Principalele Știri:

1. A răpit un adolescent de 14 ani, l-a agresat și l-a urcat cu forța în mașină pe motiv că acesta i-ar fi furat bicicleta. Este isprava unui bărbat de 34 de ani care, în așa mod, a decis să se răfuiască cu minorul. Incidentul s-a produs, ieri, în municipiul Orhei. Oamenii legii l-au reținut pe suspect. 

2. Blocul ACUM continuă să încalce legislația electorală. După ce acum două zile un banner, care promova câțiva candidați la funcția de consilieri în comuna Trușeni, a fost plasat într-un loc neautorizat, o situație similară a fost înregistrată în satul Cimișeni din raionul Criuleni. Cazul a fost semnalat de candidatul PDM la funcția de primar al localității. Valentina Pisarenco susține că a depus o sesizare în acest sens la Consiliul Electoral de Circumscripție Criuleni. 

3. Ștefan cel Mare a devenit un măr al discordiei între pretendenții la funcția de primar al Capitalei. La solicitarea candidatului din partea Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Râșcani l-a obligat pe candidatul PSRM, Ion Ceban, să demonteze o parte dintre panourile electorale stradale pe care este înfățișat chipul domnitorului, întrucât acest lucru contravine codului electoral. Din același motiv, candidatul socialist trebuie să mai renunțe la un stoc de ziare electorale și la unele spoturi de pe rețelele de socializare. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.