Primele Știri - 12 Februarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 12 Februarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. După eliberarea înainte de termen a ex-premierului Filat și acceptarea recursului de reducere a pedepsei în cazul omului de afaceri Veaceslav Platon, Guvernul a înghețat legea care le permite deținuților să-și reducă termenele de detenție. Se întâmplă după ce mai mult de 80 la sută dintre deținuții din țară au solicitat reducerea pedepselor din cauza condițiilor degradante din penitenciare.

2. Între timp, fostul șef al Procuraturii Anticorupție s-a ales cu un nou dosar penal. Care sunt noile acuzații ce i se aduc lui Viorel Morari, vă spunem în ediție.

3. Mișcarea Politică "Unirea" face apel la consolidare partidelor de dreapta. Între timp PAS si PPDA, tovarăși de nădejde mai ieri, au ajuns în situația să negocieze un "pact de neagresiune".

4. Alertă de gradul ZERO în România! 26 de elevi de la două școli din județul Dolj s-au intoxicat cu substanțe dezinfectante, folosite pentru curățarea sălilor de clasă. Venim în ediție cu detalii despre starea minorilor.

5. Linia de demarcație între sexe devine tot mai subțire, mai ales sub aspect vestimentar. Tot mai mulți părinți moldoveni își îmbracă odraslele în haine "unisex". Cum se împart părerile moldovenilor în privința fenomenului "trendy" la nivel mondial.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.