Primele Știri - 12 Mai 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 12 Mai 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Efectele pandemiei de coronavirus încep să erupă tot mai zgomotos! Zeci de comercianți au protestat astăzi la Piața Centrală din Capitală în încercarea de a convinge autoritățile municipale să o redeschidă.

2. În timp ce unele familii contabilizează pierderile provocate în timpul Stării de Urgență, altele își plâng apropiații decedați din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. Încă șase pacienți au pierdut astăzi lupta pentru viață, astfel că bilanțul morților a ajuns la 182. Iar numărul moldovenilor infectați cu noul tip de coronavirus a depășit pragul psihologic de cinci mii.

3. Descoperire macabră în raionul Ialoveni! Cadavrul unui bărbat dispărut în a treia zi de Paște, a fost găsit în toaleta din grădina unui localnic. Oamenii legii îl suspectează chiar pe proprietarul gospodăriei că ar fi ucis victima.

4. Alertă la Kremlin! Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Putin a fost diagnosticat cu COVID-19. Funcționarul a fost internat în spital, dar nu se cunoaște cât de gravă este starea lui de sănătate.

5. O pădure de probleme a ieșit la iveală în urma controalelor efectuate de o comisie specială la Ocolul Silvic Orhei. Sub pretextul regenerării fondului forestier, pădurarii au tăiat de două ori mai mulți copaci decât li s-a permis. Explicația este de-a dreptul halucinantă.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.