Primele Știri - 12 Martie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 12 Martie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1.  Încă două persoane din țara noastră au fost diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus. Astfel, numărul celor bolnavi de COVID-19 a ajuns la șase.

2. În timp ce statisticile se schimbă alarmant de la o zi la alta, unii dau dovadă de iresponsabilitate crasă. O mamă și copilul ei reveniți recent din Italia și suspectați de infectare cu Coronavirus au fugit din spital. Mai mult, femeia a făcut scandal în instituția medicală și chiar a agresat doctorii.

3. Într-un oraș din nordul țării autoritățile locale au închis piața, cafenelele și barurile, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Măsurile de precauție i-au indignat pe unii localnici.

4. După Italia, Spania a ajuns a doua țară din Europa cea mai afectată de coronavirus. Până acum, virusul a ucis 84 de persoane.

5. Toate școlile din țară s-au închis, unii elevi însă continuă să studieze. Mai mulți pedagogi desfășoară în aceste zile lecții online. Cum are loc procesul de studii la distanță și ce spune Ministerul Educației despre această inițiativă, vedeți la Primele Știri! 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.