Primele Știri - 13 Februarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 13 Februarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. O femeie de 90 de ani din raionul Florești a rămas pe drumuri după ce casa în care locuia a fost făcută scrum de un incendiu puternic.

2. Deputații PAS și PPDA au depus, astăzi, o moțiune simplă împotriva activității Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene. Parlamentarii îl acuză pe șeful diplomației moldovenești, Aureliu Ciocoi, de un șir de declarații iresponsabile și spun că politica externă promovată de acesta este la cheremul unor interese străine.

3. Deputații PAS, PPDA și PDM vor să taie leafa președintelui țării. Un amendament care va include și această inițiativă va fi propus când în plen va fi dezbătut proiectul PSRM privind micșorarea salariilor deputaților.

4. O vizită la medicul dentist a fost fatală pentru un copil de patru ani din județul Argeș din România! Băiatul a decedat după o anestezie generală făcută într-un cabinet stomatologic.

5. E durere mare într-o școală din Soroca. Calul gimnaziului, care de trei decenii ajută la treburile gospodărești ale instituției, riscă să ajungă la abator.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.