Primele Știri - 13 Martie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 13 Martie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Măsuri fără precedent pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19.
În Moldova a fost activat Cod Roșu de prevenție! Asta înseamnă restricții de circulație a transportului aerian și terestru, localuri care își suspendă activitatea și biserici fără enoriași.

2. De mâine se închide cerul de-asupra Moldovei! Mai multe zboruri spre statele membre ale Uniunii Europene vor fi sistate, iar în zilele următoare, va fi restricționată și circulația internațională a transportului rutier și feroviar către și din Republica Moldova.

3. Lovitură pentru Partidul Politic "Șor". Vitalie Balinschi, candidatul formațiunii pentru funcția de deputat în circumscripția Hâncești a fost exclus din cursă, cu doar o zi înainte de alegerile noi.

4. Numărul celor infectați cu COVID – 19 crește în România, iar virusul nu a ocolit nici politicienii de peste Prut. Toată conducerea PNL, în frunte cu premierul Orban se va autoizola la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, după ce un senator a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus.

5. Vremea capricioasă ar putea să mai taie din doza de vitamine a moldovenilor! Meterologii prognozează pentru următoarele zile înghețuri de până la - 6 grade Celsius pe timp de noapte. Dacă se adeveresc pronosticurile, pomii fructiferi care sunt deja în floare vor fi afectați.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.