Primele Știri - 14 Ianuarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 14 Ianuarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. O voce inegalabilă, un talent incomensurabil, un om de cultură de o inteligență cât să împartă și la alții. Acesta este Ștefan Petrache, despre care nu vom îndrăzni să vorbim la trecut niciodată.

2. Noaptea ajunului Sfântului Vasile s-a încheiat tragic pentru o familie din municipiul Bălți! Un tânăr care s-a pornit cu uratul alături de o ceată de prieteni, a fost împușcat mortal de un carabinier, la capătul unui conflict banal. 

3. Cui i-a mulțumit Erdogan pentru expulzarea profesorilor turci? Încolțit din toate părțile, președintele Dodon spune că omologul său turc, Recep Erdogan nu i-a mulțumit lui, ci și-ar fi exprimat recunoștința față de fosta guvernare de la Chișinău.  

4. Iar sistemul de Sănătate din România este în epicentrul unui scandal de corupție fără precedent! În presă au apărut mai multe acte care ar demonstra că o companie farmaceutică ar fi mituit zeci de medici pentru a face lobby preparatelor sale.

5. Împreună am reușit! Un reportaj despre condițiile insuportabile în care locuia familia Flocea, le-a schimbat viața membrilor acesteia. Zeci de oameni cu suflet mare au pus mână de la mână și le-au cumpărat o casă tinerilor care cresc împreună trei copii! 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.