Primele Știri - 14 Mai 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 14 Mai 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Mâine expiră Starea de Urgență însă nu avem niciun motiv să jubilăm. Coronavirusul nu dă semne de retragere în Moldova, ba chiar pare mai incisiv în ultimele zile. Încă nouă pacienți au fost răpuși de complicațiile provocate de boală, astfel că numărul deceselor se ridică la 194. A crescut cu 147 de oameni și bilanțul celor infectați.

2. Starea de Urgență generală ar putea fi înlocuită cu o măsură similară rezumată însă doar la domeniul sănătății! Decizia urmează a fi luat mâine de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.

3. Noi detalii în cazul fetiței de doi ani care a stat singură timp de o noapte într-o râpă de la marginea unui sat din raionul Călărași! 30 de polițiști au căutat-o mai bine de 8 ore și au găsit-o abia spre dimineață, din fericire, teafără. În loc să-și presoare cenușă pe cap, mama și bunica copilei, ambele în stare de ebrietate în seara dispariției, își pasează reciproc vina.

4. Venezuela a ajuns în pragul colapsului total! Prețurile alimentelor au crescut cu 80 la sută de la începutul pandemiei de coronavirus. Culmea e că autoritățile de la Caracas au ajuns să raționalizeze și carburanții, necătând la faptul că țara are unele dintre cele mai importante zăcăminte de petrol din lume.

5. Pentru unii, mană cerească - pentru alții inechitate! Decizia de a anula examenele de bacalaureat a împărțit absolvenții în două tabere. După petiția celor care au solicitat anularea BAC-ului, a apărut și solicitarea elevilor care își revendică dreptul la susținerea examenul maturității.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.