Primele Știri - 15 Iunie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 15 Iunie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Procurorul General a cerut, magistrații au făcut! Omul de afaceri, Veaceslav Platon a ieșit astăzi de după gratii după patru ani de detenție.

2. Nu-i scăpați din ochi pe cei mici nici pentru o clipă! Un moment de neatenție poate avea cele mai grave consecințe. Un copil de patru ani a căzut astăzi în gol de la etajul patru al unui bloc din Capitală, iar acum se zbate între viață și moarte. Aflați în ediție cum s-a întâmplat nenorocirea.

3. Medicii din țară abia de mai fac față exploziei de cazuri noi de Covid-19. Cel mai alarmant este că a crescut substanțial numărul celor în stare critică, iar asta înseamnă că eforturile eroilor în halate albe se dublează în această perioadă! În prezent, 417 pacienți sunt internați în stare gravă. Alți 24 sunt conectați la aparate de respirație asistată.
Între timp, de astăzi, și-au reluat activitatea restaurantele, hotelurile și sălile de sport, iar șeful ANSP a venit cu un avertisment în adresa administratorilor din sectorul HoReCa.

4. Românii care se întorc acasă din țările cu un număr mic de persoane bolnave de COVID-19 nu vor mai fi obligați să stea 14 zile în carantină. Regula însă nu se aplică celor care revin din Republica Moldova.

5. Erou nu este neapărat cel care caută gloria! Un preot din raionul Căușeni a înfiat toți orfanii si batranii neajutorati din localitatea Ucrainca și îngrijește ca de propriii copii. Urmăriți în ediția de astăzi un exemplu demn de urmat.

 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.