Primele Știri - 17 Ianuarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 17 Ianuarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Vești proaste pentru șoferi! Noaptea trecută, mai multe rețele de benzinării au majorat prețurile pentru carburanți! Astfel, în țara noastră, motorina, benzina și gazul lichefiat au ajuns să coste aproape ca în țările europene. 

2. Scumpirea carburanților ar putea genera alte scumpiri! Administratorii rutelor de maxi-taxi din Capitală amenință cu proteste dacă, în două săptămâni, autoritățile municipale nu vor majora tariful pentru călătoria cu microbuzul, cel puțin, până la șase lei.

3. Tiraspolul a vrut să interzică mașinilor cu numere de înmatriculare moldovenești să ajungă în Ucraina, prin așa-zisele puncte de control de pe segmentul transnistrean. Aceștia au renunțat însă la idee, după ce Chișinăul a cedat în fața Tiraspolului.

4. Prim-ministrul Ucrainei și-a dat demisia. Alexei Gonciaruk a decis să plece de la șefia cabinetului de miniștri de la Kiev după ce în spațiul public a apărut o înregistrare audio scandaloasă. Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a respins însă cererea de demisie.

5. O pădure dintr-un sat din raionul Dondușeni a fost ciopârțită de hoții de lemne.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.