Primele Știri - 18 Februarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 18 Februarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Democrații nu negociază o coaliție cu socialiștii! Este reacția oficială a partidului, deși declarațiile la acest subiect lasă loc de multe interpretări, mai ales că unii fruntași ai PDM dau de înțeles că în formațiune se profilează o scindare.

2. Iar sistemul național de sănătate este ... în stare critică și e greu de crezut că va fi reanimat în viitorul apropiat! În timp ce medicii moldoveni apucă drumul Vestului, spitalele noastre sunt pline de pacienți pe care îi tratează tot mai puțini doctori. Și mai mare e criza de asistente medicale.

3. FISC-ul s-a apucat de controale... caritabile! Serviciul Fiscal de Stat va verifica rapoartele financiare ale mai multor fundații filantropice, care au legături cu actuali și foști politicieni.

4. Suntem și noi în rând cu lumea! Primele 400 de teste pentru depistarea coronavirusului au ajuns în Republica Moldova.

5. Drama unei femei care suferă de cancer la sân a scos la iveală o realitatea cel puțin misterioasă! Doctorul care s-a oferit să-i intermedieze pacientei o operație în Germania, NU EXISTĂ!
Și mai suspect este faptul că acest "medic inexistent" îi gestionează cardul bancar pe care se strâng banii din donații pentru operații. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.