Primele Știri - 18 Mai 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 18 Mai 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Cât costă un pariu făcut cu moartea? Nu mai mult de 50 de euro și două vieți curmate într-un moment de inconștiență totală! Accidentul groaznic produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în Capitală ne demonstrează odată în plus că unii nu învață nimic din tragedii. Teribilistul de 27 de ani care a apăsat pe accelerator până la refuz a fost reținut de oamenii legii pentru 30 de zile și, probabil, va înfunda pușcăria. Dar oare să existe o sentință mai grea decât cea să trăiești până la sfârșitul zilelor cu două suflete spulberate pe conștiință?

2. COVID-19 a mai făcut o victimă în sistemul medical din țara noastră. Igor Dorogoi, un chirurg endoscopist de la Spitalul Clinic din Bălți a decedat ieri după 23 de zile de luptă inegală cu moartea. Pe lângă doctor, alți cinci pacienți au fost răpuși de noul coronavirus în ultimele 24 de ore, iar numărul total al victimelor a ajuns la 217. A crescut semnificativ și numărul celor diagnosticați, până la un total de 6.138 cazuri.

3. Deputatul Iurie Reniță a făcut publică o înregistrare video, care ar demonstra implicarea președintelui Igor Dodon în finanțarea ilegală a PSRM. În imagini, șeful statului apare alături de fostul președinte al PDM, Vlad Plahotniuc, care îi oferă o sacoșă neagră în care s-ar afla sume mari de bani.

4. Soția președintelui albanez a fost reținută în timpul unui protest, care a avut loc duminică, la Tirana, organizat față de demolarea Teatrului Național din oraș.

5. Un tânăr moldovean a creat un dispozitiv neobișnuit care îi permite să cultive în condiții de casă germeni și lăstari de plante.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.