Primele Știri - 19 Februarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 19 Februarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Previzibilul s-a produs! Șase deputați democrați au anunțat astăzi că părăsesc formațiunea și creează un grup parlamentar separat. Parlamentarii "deja" neafiliați acuză conducerea PDM de lipsă de transparență și de jocuri de culise.

2. Zeci de cauze penale, care ar fi fost pornite pe criterii politice ar urma să fie reexaminate! Este anunțul procurorului general, Alexandr Stoianoglo, care a luat act de un raport al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

3. A ars de vie în propria locuință! O femeie din capitală și-a pierdut viața în urma unui incendiu devastator, izbucnit într-un bloc de locuințe.

4. După două săptămâni de carantină, cei 500 de pasageri ai vasului de croazieră "Diamond Princess", au primit acceptul să părăsească nava. Toate după ce autoritățile s-au convins că niciunul dintre ei nu a contractat temutul coronavirus.

5. Riscăm să pierdem zeci de mii de exponate de o valoare inestimabilă. Tablourile unor pictori renumiți, cărți seculare și manuscrise sunt păstrate în condiții puțin spus improprii, în Muzeului Național de Literatură “Mihail Kogălniceanu” din Capitală.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.