Primele Știri - 2 Iulie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 2 Iulie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Parlamentarii din opoziție au boicotat astăzi ședința Parlamentului, iar din lipsă de cvorum întrunirea nu a mai avut loc. Astfel, premierul Ion Chicu nu a putut prezenta proiectele de lege pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea în fața Legislativului.

2. Proiectul de hotărâre privind demisia deputatului Ștefan Gațcan a fost avizat de Comisia juridică a Parlamentului. Între timp, deputatul PRO MOLDOVA, Vladimir Cebotari, susține că Gațcan s-ar afla în străinătate, după ce ieri ar fi fost scos forțat din țară.

3. Bilanțul îmbolnăvirilor de COVID-19 a depășit pragul psihologic de 17 mii, după ce în ultimele 24 de ore, alte 252 de persoane au fost testate pozitiv la noul coronavirus. Totodată, 11 oameni au fost răpuși de virusul pandemic. Cea mai tânără victimă avea doar 32 de ani.

4. Vladimir Putin ar putea fi președinte al Federației ruse încă 16 ani! Majoritatea participanților la referendum au susținut reforma constituțională care prevede acest lucru. Rezultatele plebiscitului i-a nemulțumit pe unii ruși, care au ieșit la proteste.

5. Două sute de familii au ajuns în culmea disperării după ce au investit zeci de mii de euro într-un bloc de locuințe din Capitală, dar nu pot trăi în apartamente.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.