Primele Știri - 20 Februarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 20 Februarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Partidul Socialiștilor promovează o politică antisocială. Este opinia a mii de vârstnici care au protestat, astăzi, în fața sediilor PSRM din câteva orașe din țară fiind nemulțumiți de pensiile infime pe care le primesc.

2. Clipe de groază pentru un cuplu din raionul Glodeni. Nepotul acestora i-a atacat cu un cuțit și chiar i-a tăiat urechea mătușii pentru a-i fura cerceii din aur.

3. Cei șase deputați care au părăsit ieri Partidului Democrat au creat un un nou grup în Legislativ. Prima inițiativă a grupului "Pro Moldova" este de a modifica Constituția, prin introducerea în legea supremă a obiectivului de integrare europeană.

4. Încăierări într-un oraș din Ucraina unde au fost plasați în carantină mai mulți cetățeni aduși din orașul chinez, Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus.

5. Mai mulți bebeluși abandonați, care ar putea fi plasați în familii, își petrec copilăria în centre speciale. Se întâmplă deoarece, remunerarea pe care o primesc asistenții parentali este una prea mică, iar cuplurile nu se grăbesc să-și asume un astfel de angajament.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.