Primele Știri - 20 Ianuarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 20 Ianuarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Încă o crimă terifiantă se aliniază în șirul sinistru care pare să nu mai contenească în ultima perioadă! Un adolescent de 14 ani este suspectat că și-ar fi omorât un amic de doar 12 ani. Detaliile omorului le-a înghețat sângele chiar și criminaliștilor. Victima a fost înjunghiată de câteva ori pentru un "XBOX". 

2. Între timp, oamenii legii din Moldova au reținut un membru al grupării teroriste Statul Islamic. Individul, cetățean al Tadjikistanului, a încercat să intre în țara noastră cu un pașaport fals.  

3. Pe fundalul scumpirilor din ultima perioadă, inclusiv a carburanților, guvernanții, cu o calmitate incredibilă, spun că se așteptau la aceste majorări. Declarații în acest sens au fost făcute de premierul Ion Chicu care a mai adăugat că procesul este unul firesc. 

4. Continuă lanțul demisiilor la Moscova! Procurorul general al Rusiei, Iurii Ciaika pleacă din funcție după 14 ani. 

5.  Locatarii unui bloc din Capitală trăiesc de opt ani un coșmar greu de imaginat! Oamenilor le plouă în apartamente, după ce o companie s-a angajat să ridice un nivel de mansarde. A urmat apoi scenariul aproape clasic - firma a intrat în faliment, iar oamenii își caută dreptatea prin instanțe! 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.