Primele Știri - 20 Mai 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 20 Mai 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Conspirația a intrat și în biserică! Mitropolia Moldovei a pornit o cruciadă împotriva tehnologiei 5G, promovând teorii nedemonstrate științific. Mai marii bisericii le cer autorităților să nu le impună oamenilor un eventual vaccin anti-covid. Clericii din țara noastră consideră că în spatele acestei pretinse uneltiri ar sta miliardarul american Bill Gates, care ar vrea să controleze oamenii cu ajutorul cipurilor.

2. Experții în domeniu însă ne îndeamnă să nu cădem pradă conspirațiilor, indiferent din ce parte sunt lansate. Mai mulți savanți moldoveni au explicat că tehnologia 5G nu are nicio legătură cu apariția noului tip de coronavirus.

3. Dincolo de mituri legate de tehnologia 5G sau de vaccinul anti-covid, boala continuă să facă ravagii în Moldova. Numai astăzi au fost înregistrate 213 cazuri noi de Covid-19. Alți 7 pacienți, printre care și un medic, au murit din cauza complicațiilor provocate de noul tip de coronavirus, astfel că bilanțul deceselor a ajuns la 228.

4. Aproape cinci milioane de oameni din întreaga lume s-au infectat până acum cu SARS-CoV-2. Iar Statele Unite, Rusia și Brazilia sunt cele mai afectate de noul tip de coronavirus.

5. Compania AVIA INVEST, concesionara Aeroportului Internațional Chișinău și-a achitat integral datoriile față de stat. Premierul Ion Chicu a confirmat tranzacția, iar acum autoritățile urmează să decidă dacă vor înceta procedura de insolvabilitate a firmei.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.