Primele Știri - 20 Martie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 20 Martie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Bilanțul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 a ajuns la 66 în țara noastră. Autoritățile se așteaptă la câteva sute de cazuri noi de îmbolnăvire în următoarele săptămâni. Iar Sângerei este primul oraș din Moldova, care a anunțat că intră de mâine în carantină.

2. E alertă maximă și la Universitatea Tehnică din Moldova! Peste 100 de studenți au fost plasați în carantină într-un cămin, după ce o colegă de-a lor a fost diagnosticată cu COVID-19.

3. Italia a mai doborât un record macabru!
Doar astăzi, COVID-19 a provocat moartea a 627 de oameni. Bilanțul total al deceselor a ajuns la peste patru mii. Iar în Marea Britanie, premierul Johnson care trata până nu demult cu superficialitatea pandemia de coronavirus, face acum apel la oameni să rămână în case și anunță despre testarea unui vaccin.

4. În ultimele zile, cei care sunt nevoiți să schimbe euro în lei moldovenești pierd semnificativ la curs. Într-o singură zi, moneda europeană s-a depreciat cu 40 de bani. Se întâmplă pe fondul panicii provocate de coronavirus.

5. Speculanții vor să câștige lozul cel mare pe seama sănătății publice. Pe internet, măștile medicinale se vând cu 20-25 de lei bucata. În schimb, în farmacii, acest articol de primă necesitate în vreme de pandemie este de negăsit.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.