Primele Știri - 21 Februarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 21 Februarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Începutul săptămânii viitoare se anunță a fi unul care va pune la grea încercare mii de locuitori ai Capitalei care circulă cu microbuzele de linie! Mai bine de jumătate dintre șoferii de maxi-taxi au anunțat că intră în grevă, luni, în orele de vârf. Transportatorii încearcă să convingă astfel autoritățile să dubleze tarifele la călătorii.

2. Dacă nu le-a reușit să-l demită pe șeful de la Externe, deputații din opoziția parlamentară au transferat moțiunea simplă la Agricultură. PPDA cere demisia ministrului Ion Perju. Ce acuzații i se aduc oficialului vă spunem în ediție.

3. i agitată în Parlament! Deputații PAS și PPDA au blocat tribuna centrală, nemulțumiți că proiectul moțiunii împotriva ministrului Afacerilor Externe nu a fost inclus pe ordinea de zi. Nici premierul Chicu, venit la raport în Legislativ după o sută de zile de guvernare, nu a scăpat de supărarea opoziției. 

4. Nouă polițiști răniți și peste 20 de protestatari reținuți! Este bilanțul violențelor din regiunea ucraineană Poltava, unde mai mulți localnici au încercat să împiedice plasarea a zeci de persoane revenite din regiunea Wuhan într-un sanatoriu local.

5. Copiii nimănui! Zeci de minori îndură frigul pe străzile din Capitală. Autoritățile sunt depășite de situație, mai ales că în Chișinău nu există un centru, unde acești copii ar putea găsi adăpost pentru o perioadă mai lungă de timp. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.