Primele Știri - 21 Ianuarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 21 Ianuarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Călătorie de coșmar pentru 37 de copii! Autocarul în care se aflau minorii alături de trei însoțitori maturi a luat foc din mers pe traseul Chișinău - Orhei. 

2. În timp ce "Calea Ferată din Moldova" se zbate pe muchia falimentului, unii funcționari ai întreprinderii joacă pe degete mită de proporții astronomice. Un șef de direcție de la CFM ar fi cerut șpagă 30 de mii de euro de la o angajată pentru a o avansa în funcție.

3.  Majorările de prețuri lovesc în rafale, una după alta! Creditele pentru programul "Prima Casă" s-au scumpit, iar povara va fi resimțită atât de cei care vor să le contracteze, cât și de cei care sunt deja beneficiarii programului!   

4. Furtuna „Gloria” face ravagii în Spania. Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața în urma rafalelor de vânt care au ajuns chiar și până la 100 de km la oră. 

5. Ne ștergem picioarele de protecția mediului! Un martor ocular din Grătiești a surprins un utilaj care descărca resturi de la o fabrică de păsări într-o groapă de gunoi neautorizată din localitate.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.