Primele Știri - 21 Mai 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 21 Mai 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Acuzații grave la adresa președintelui Igor Dodon! Fracțiunea Platformei DA solicită crearea unei comisii parlamentare speciale pentru investigarea presupuselor acte de corupție și îmbogățire ilicită a șefului statului.

2. Parlamentul a decis când se vor desfășura alegerile prezidențiale! Moldovenii vor fi chemați la urne pentru a alege șeful statului în data de 1 noiembrie.

3. COVID-19 a ajuns în plenul Parlamentului. Deputatul Partidului Democrat Eugeniu Nichiforciuc și familia acestuia au fost testați pozitiv la noul tip de coronavirus.

Între timp, măsurile relaxate de autorități generează statistici tot mai alarmante. În ultimele 24 de ore, încă cinci pacienți au decedat, iar 151 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19.

4. Ciclonul Amphan face prăpăd în India și Bangladesh, unde a curmat peste 80 de vieți. Bilanțul ar putea fi mult mai mare, spun echipele de salvatori care continuă căutările. Vântul puternic a distrus clădiri și a blocat drumuri.

5. Teoriile conspirative despre tehnologia 5G și vaccinarea împotriva COVID-19, promovate de Mitropolia Moldovei, l-au îngrijorat pe avocatul poporului, Mihai Cotorobai, și i-au amuzat pe unii deputați.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.