Primele Știri - 22 Ianuarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 22 Ianuarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Cu gândul la extrădarea în Ucraina, Veaceslav Platon s-a ales cu mai puține zile după gratiile din Moldova. Magistrații Judecătoriei Chișinău, cu sediul la Ciocana i-au redus pedeapsa cu un an și jumătate pentru că acesta ar fi deținut... în condiții inumane. 

2. Un incendiu devastator izbucnit într-un bloc de locuințe din Capitală a răpit o viață și a băgat în spital doi bebeluși. Flăcările au cuprins apartamentul unei pensionare de 73 de ani care nu a mai putut fi salvată! 

3. Scumpirea carburanților i-a adus la sapă de lemn! Fermierii cer disperați ajutorul Guvernului pentru a le subvenționa o parte din cheltuielile pentru motorină. 

4. "Părintele" fostei alianțe PSRM-ACUM a fost trecut pe bară! Fostul vicepremier rus, Dmitri Kozak, responsabil până mai ieri de relațiile cu Republica Moldova, a rămas în afara noului Guvern de la Moscova. 

5. Voi știți ce jocuri are copilul vostru la calculator? 70 la sută dintre moldoveni habar n-au ce fac odraslele lor în fața gadgeturilor. O spun psihologii care ne atenționează că jocurile video pot deveni deosebit de periculoase. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.