Primele Știri - 22 Mai 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 22 Mai 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Ne-am relaxat în plină ofensivă a pandemiei de COVID-19 și am putea plăti scump, inclusiv cu vieți omenești! Este avertismentul șefului Agenției Naționale pentru Sănătate Publică. Statisticile confirmă prognozele ANSP: în ultimele 5 zile a fost înregistrată o creștere cu aproape 28 la sută a numărului de îmbolnăviri comparativ cu săptămâna trecută.

2. Președintele Igor Dodon declară că nu intenționează să demisioneze după ce a fost acuzat de deputații Platformei DA de presupuse acte de corupție și îmbogățire ilicită. Mai mult, în timp ce aleșii au solicitat crearea unei comisii de anchetă pentru a-l investiga, șeful statului este convins că parlamentarii din coaliția PSRM-PDM nu vor vota pentru suspendarea lui din funcție.

3. Protest pe patru roți în Capitală! Administratorii mai multor companii de transport internațional au scos 30 de autocare, ce au circulat în coloană preț de câteva minute, într-o tentativă de a convinge autoritățile să-i lase să-și reia activitatea.

4. Crimă terifiantă în regiunea Jîtomîr din Ucraina. Un individ a ucis șapte bărbați care erau împreună cu el la pescuit.

5. În loc să evacueze o groapă de gunoi ilegală dintr-o fâșie forestieră, primarul comunei Grătiești a acoperit deșeurile cu crengi și vegetație uscată. Aflați la Primele Știri cum a justificat Victor Mardari operațiunea "gunoiul sub preș".

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.