Primele Știri - 23 Ianuarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 23 Ianuarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Deputatul Sergiu Sîrbu este cercetat penal! Anunțul a fost făcut făcut chiar de alesul democrat, care a mai precizat că ar putea fi reținut chiar la prima ședință din acest an a Parlamentului. 

2. Un nou sondaj, aceleași tendințe! Doar trei partide ar accede în Parlament în eventualitatea unor alegeri legislative care s-ar desfășura duminica viitoare. PSRM, PAS și PDM ar accede în Legislativ, în timp ce formațiunile conduse de Andrei Năstase și Ilan Șor nu ar trece de pragul electoral.

3. Criza de medici din Moldova atinge cote alarmante! În spitalele din Moldova, doldora de pacienți, găsim tot mai puțini doctori. Cel mai grav este că numărăm pe degete tinerii specialiști, care aleg să îmbrace halatele albe într-un sistem... mai bolnav decât pacienții!  

4. Președintele Ucrainei a făcut cea mai scandaloasă declarație de la învestirea sa în funcție! Volodimir Zelenski consideră că Bucovina de Nord a fost ocupată în 1918 de România. 

5. La cum se mișcă autoritățile noastre, am putea presupune că moldovenii sunt cei mai "imuni la coronavirus". În timp ce vecinii români și ucraineni depun eforturi susținute pentru a preveni răspândirea maladiei ucigașe, oficialii de la Chișinău își pasează responsabilitățile. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.