Primele Știri - 23 Iunie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 23 Iunie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Inevitabilul s-a produs! Autoritățile au prelungit starea de urgență în sănătate până în data de 15 iulie, cu posibilitatea de a extinde acest termen. Nu e de mirare, ținând cont de evoluția pandemiei de coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 351 de cazuri noi de Covid-19, astfel că am ajuns la limita pragului psihologic de 15 mii de îmbolnăviri.

2. Iar astăzi, Moldova marchează 30 de ani de la adoptarea Declarației de Suveranitate. Premierul Ion Chicu a ajuns la concluzia că, după cele trei decenii de "libertate, nu o ducem mai bine decât în Uniunea Sovietică. Detalii, la Primele Știri!

3. Unii cu pandemia, alții cu economia! Administratorii centrelor comerciale din Capitală le cer autorităților să le permită să activeze și în weekend ca să nu ajungă la sapă de lemn!

4. Verdict răsunător în Kârgâzstan! Fostul președinte al țării, Almazbek Atambaev a fost condamnat la 11 ani de pușcărie într-un dosar de corupție.

5. De aproape un deceniu vă fac diminețile mai colorate! "Prima Oră" de la Prime este cea mai apreciată emisiune matinală din Moldova, iar măsurătorile de audiență confirmă această realitate. Aflați în ediție care este secretul succesului colegilor noștri care au ajuns lideri incontestabili pe segmentul de divertisment!

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.