Primele Știri - 23 Martie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 23 Martie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Presa românească a rămas văduvită odată cu vestea morții marelui ziarist Petru Bogatu! Un profesionist inegalabil, un om de o rară inteligență, un editorialist cu peniță ascuțită, dar corectă. Profesorul Bogatu ne-a lăsat săraci de opiniile sale tăioase, care au lovit de fiecare dată fățiș, dar cu temei, în elitele rătăcite.

2. O nouă zi - alte 15 cazuri de infectare cu COVID-19! Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 109 în Moldova, dintre care zece pacienți sunt în stare gravă. O veste și mai dramatică este că Spitalul Nr.1 din Capitală a intrat în carantină din cauza unei paciente iresponsabile.

3. Jumătate dintre moldoveni consideră că noul tip de coronavirus nu este chiar atât de periculos pe cât este prezentat în spațiul public. Tendința se regăsește într-un sondaj realizat de CBS-AXA, în prima jumătate a lunii martie. Cine exagerează: epidemiologii sau cei care pun la îndoială recomandările medicilor?

4. Ziua și miile de oameni secerați de Covid-19! Bilanțul macabru a depășit cifra de 16 de oameni decedați, însă cifra se modifică în creștere de la un minut la altul! Italia continuă să fie în capul listei negre. Crește și numărul celor infectați - peste 360 de mii de oameni din toate colțurile lumii au contractat coronavirusul. În continuă creștere este și numărul contaminărilor în România. În doar 24 de ore au fost înregistrate 143 de cazuri noi.


5. Afaceri pe timp de pandemie! Prețurile mai multor tipuri de fructe și legume au explodat în ultimele luni. Aflați în ediție cât de justificate sunt costurile în creștere afișate de comercianți, mai ales în această perioadă de criză. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.