Primele Știri - 24 Iunie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 24 Iunie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Am trecut de la o extremă la alta! Dacă acum câteva săptămâni meteorologii emiteau avertizări de secetă hidrologică, acum există pericol de inundații la nordul țării. Nivelul apei în râul Prut a crescut alarmant, iar autoritățile au evacuat deja mai multe familii din zona de risc. În ciuda pericolului iminent, există și oameni care au refuzat să-și părăsească locuințele.

2. Procuratura Anticorupție nu va iniția urmărirea penală în cazul înregistrării video în care președintele țării Igor Dodon primește o pungă, care potrivit deputatului Iurie Reniță ar conține bani.

3. Moldova a depășit astăzi pragul psihologic de 15 mii de cazuri de Covid-19. Alte 5 persoane au murit din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus.

4. Președintele Igor Dodon a participat astăzi la parada de la Moscova, dedicată celei de-a 75-a aniversări a victoriei asupra fascismului. Împreună cu șeful statului, la Moscova au plecat și 75 de militari ai Gărzii de Onoare,care au defilat în Piața Roșie.

5. În timp ce statele dezvoltate interzic utilizarea grăsimilor artificiale în industria alimentară, moldovenii le consumă de 10 ori peste normele recomandate de Organizația Mondială a Sănătății. Aflați în ediție care sunt produsele ce conțin grăsimi periculoase și cum ne afectează sănătatea.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.