Primele Știri - 25 Februarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 25 Februarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Europa a intrat "în zodia" coronavirusului care s-a extins și în alte state. În Italia, virusul ucigaș a mai luat o viață, iar în Spania, o mie de turiști cazați într-un hotel din Tenerife au fost izolați după ce medicii au confirmat că un bărbat este infectat.

2. Iar aseară a fost alertă și la Aeroportul Internațional Chișinău, unde termoscanerele instalate de autorități au depistat două persoane cu febră înaltă. Între timp, premierul Chicu le-a declarat război celor care au umflat până la refuz prețurile la măștile medicinale cu gând să se îmbogățească pe seama oamenilor panicați.

3. Cât își mai trag sufletul din cauza coronavirusului, moldovenii calculează pagubele provocate de vântul năprasnic de ieri. De la nord la sud, rafale furibunde au luat pe sus acoperișurile mai multor clădiri, au smuls linii de înaltă tensiune și au pus la pământ sute de copaci.

4. Un individ a intrat cu mașina în plină viteză într-o mulțime de oameni, adunată la un carnaval din orașul Volkmarsen, Germania. Peste 50 de oameni printre care și 18 copii au fost răniți.

5. În Moldova secolului al 21-lea, mai există drumuri deasupra cărora nici avioanele nu pot zbura în linie dreaptă. Printre ele se numără și un traseu care leagă șase localități din raionul Cantemir, care arată ca după bombardamente.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.