Primele Știri - 25 Iunie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 25 Iunie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Inundații devastatoare în nordul și centrul țării. Zeci de gospodării și grădini au fost înămolite, iar mai multe familii și-au părăsit locuințele afectate de șuvoaie. Meteorologii au emis cod portocaliu de ieșire a apei din lunca rîului Nistru și cod galben de inundații în lunca rîului Prut! În prezent, zeci de salvatori lucrează la ridicarea mai multor diguri, pentru a preveni și alte nenorociri.

2. Șuvoaiele de apă au afectat și țările vecine. În Ucraina, cel puțin trei oameni au murit, iar 200 de localități au fost inundate. Și în România trei persoane au fost luate de viitură iar mai multe județe sunt sub ape.

3. Situația epidemiologică din țara noastră rămâne alarmantă. Alte 375 de persoane au fost testate pozitiv la COVID-19, iar șapte pacienți au decedat. A pierdut lupta cu boala și un medic de familie, al 25-lea angajat din sistemul de sănătate răpus de noul coronavirus.

4. Protest la Procuratura Generală! În fața instituției s-au adunat câțiva simpatizanți și membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate, nemulțumiți că dosarul penal în cazul înregistrării video în care președintele țării Igor Dodon primește o pungă a fost clasat.

5. O nouă destinație de vacanță și o rulotă pentru călătorii! Aceasta este formula fericirii pentru doi soți moldoveni, care au reușit să viziteze zeci de țări din toate colțurile lumii. Nici pandemia de COVID-19 nu-i ține acasă. De câteva săptămâni, soții călătoresc prin țară.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.