Primele Știri - 26 Februarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 26 Februarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Și-a curtat pacienta, a invitat-o la film și chiar acasă, doar că povestea de dragoste s-a încheiat cu cinci ani de pușcărie. Este cazul unui medic traumatolog din Capitală care este acuzat de acțiuni cu caracter sexual față de o minoră de doar 13 ani.

2. Deocamdată, cel puțin oficial, coronavirusul ocolește Moldova. În schimb, panica s-a răspândit în rândurile populației la grad de pandemie. Îngrijorător este și faptul că după trei zile de la anunțarea Codului Galben, în legătură cu răspândirea virusului în Europa, autoritățile de la Chișinău nu au o statistică referitoare la numărul oamenilor izolați sau plasați în carantină în țara noastră.

3. Războiul declarat de autorități gheretelor continuă să facă "victime"! Zeci de angajați ai unei firme de comercializare a cărnii, majoritatea vânzători, au protestat astăzi în Capitală. Comercianții se plâng că decizia municipalității îi lasă șomeri.

4. Moldova se îndepărtează tot mai mult de "trenul" integrării europene. Aproape 30 la sută din planul de acțiuni privind implementare Acordului de Asociere cu UE pentru 2017-2019 nu a fost îndeplinit.

5. Isteria provocată de răspândirea coronavirusului în Europa a fost transformată în mană cerească de unii moldoveni. Specula cu măști medicinale a împânzit internetul, iar prețurile... sunt de pe altă planetă.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.