Primele Știri - 26 Iunie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 26 Iunie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. O nouă tragedie soldată cu decesul unui copil în Capitală ne face să ne întrebăm de ce nu învățăm nimic din tragedii și de ce minorii plătesc, de multe ori cu viața, pentru iresponsabilitatea maturilor?!
O fetiță de cinci ani, lăsată singură acasă de părinții care au plecat la serviciu, a murit strivită de un dulap care a căzut peste ea.

2. Iar nordul țării pare să fie strâns ca într-o menghină de cele două râuri mari ale Moldovei. În raionul Briceni, Prutul s-a umflat cu 9 metri peste nivelul acceptabil și a inundat grădini și imașuri. Apele amenință să ajungă și în casele oamenilor așa că autoritățile locale au evacuat mai multe persoane din câteva sate. Iar în nord-estul țării, raionul Soroca este amenințat de râul Nistru, apele căruia au depășit cu un metru și jumătate limita admisă. Cel puțin 15 localități amplasate de-a lungul cursului stau sub alertă de viituri.

3. Noul tip de coronavirus acaparează teren în Moldova...proporțional cu iresponsabilitatea populației! Astăzi au fost înregistrate 13 decese și 323 de cazuri noi de COVID-19. Iar tendința ultimelor zile este alarmantă, mai ales că specialiștii în sănătate au constatat un număr mare de copii infectați cu Sars-CoV-2.

4. O petrecere organizată ilegal în Londra a degenerat în lupte stradale. Peste 20 de polițiști chemați să intervină pentru a instaura ordinea au fost răniți de un grup de indivizi violenți care i-au atacat cu pietre.

5. Scandalul de pe șantierul din strada Decebal din Capitală a degenerat în violențe! Zeci de locatari au încercat din nou să oprească începerea lucrărilor de construcție a unui bloc, ce urmează să fie ridicat chiar în spatele casei lor. De această dată protestul s-a lăsat cu pumni și îmbrânceli.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.