Primele Știri - 27 Ianuarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 27 Ianuarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Oamenii legii sunt pe urmele mamei care și-a abandonat bebelușul săptămâna trecută într-un bloc din Capitală. Câteva camere de supraveghere amplasate în preajma clădirii ar putea ajuta la identificare femeii.

2. Fostul șef al Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pînzari, are undă verde să revină în fruntea IGP. Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Râșcani a stabilit că Pînzari a fost demis ilegal de Guvernul Sandu. 

3. Încă două proiecte sociale inițiate de fostul lider al democraților, Vlad Plahotniuc, vor fi reluate de executivul condus de Ion Chicu. Autoritățile au anunțat că programele "Drumuri Bune" și "Un doctor pentru tine" vor fi reanimate în cel mai scurt timp.

4. Au apărut imagini cu elicopterul moldovenesc, doborât sâmbătă de talibani în Afganistan! Aeronava grav avariată a fost filmată de un martor ocular.

5. Au vrut să se îmbogățească, dar se pare că au pierdut și puținul pe care l-au avut. După majorarea prețurilor pentru călătoriile interurbane, transportatorii caută pasagerii... cu lumânarea! 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.