Primele Știri - 27 Martie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 27 Martie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Încă o veste tristă în lupta cu temutul coronavirus! A decedat al doilea pacient infectat cu virusul Covid-19! Este vorba despre o femeie, medic la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală.

2. Între timp, bilanțul celor infectați a ajuns la 199 în Moldova. 22 de cazuri noi au fost constatate doar astăzi. Totuși, prin avalanșa de vești triste, lăsăm loc și de puțin optimism, mai ales că avem motive: 9 pacienți au fost tratați și urmează a fi externați.

3. Constantin Țuțu a fost reținut, astăzi, la vama Leușeni, în timp ce intra în Moldova. Fostul deputat democrat se află acum în custodia Procuraturii Anticorupție.

4. Italia a înregistrat un nou record sinistru! În ultimele 24 de ore, aproape o mie de oameni au pierdut lupta cu virusul ucigaș.
Numărul deceselor a crescut dramatic și în Spania, iar în Marea Britanie, premierul Boris Johnson a fost diagnosticat cu Covid-19.

5. Până și cei mai chiulangii elevi au ajuns să plângă după școală! Lecțiile online sunt o adevărată corvoadă, greu de suportat pentru toți cei implicați: elevi, profesori și părinți. Cu toții s-au mutat în fața calculatoarelor, iar asta le ocupă mai tot timpul.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.