Primele Știri - 28 Iulie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 28 Iulie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Femida a asistat astăzi la un nou scandal cu surle și trâmbițe care s-a derulat pe terenul justiției!
Două tentative de a alege un președinte al CSJ și un șef la Consiliul Superior al Magistraturii s-au poticnit într-un val de replici contradictorii, care au fost dublate de un protest al Partidului Acțiune și Solidaritate.

2. Și economia țării noastre a fost diagnosticată cu o formă gravă de Covid.19. Pandemia a lovit dur în motorul economic, iar prognozele Fondului Monetar Internațional arată că, în acest an PIBul țării noastre se prăbușește cu peste patru la sută.
Aflați în ediție ce înseamnă această scădere transformată în realitățile Republicii Moldova.

3. Cineva încearcă să facă o adevărată carieră din contul sănătății și liniștii noastre. Asta spun locuitorii din Bulboaca, raionul Anenii Noi, care au protestat astăzi în fața sediului Agenției pentru Geologie și Resurse Minerale. Oamenii sunt disperați din cauză că statul vrea să deschidă o carieră de nisip în satul lor.

4. Liber la odihnă în Bulgaria! Moldovenii pot merge de astăzi pe litoralul Mării Negre în țara care până mai ieri ne-a interzis chiar și tranzitul pe teritoriul ei.

5. De Ziua Mondială a Luptei împotriva Hepatitei, autoritățile vin cu un cadou întârziat pentru cei care suferă de această boală! După trei luni de așteptare peste 200 de pacienți au fost anunțați că medicamentele necesare tratamentului au ajuns în țară, însă va mai dura ceva timp până vor fi distribuite.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.