Primele Știri - 28 Mai 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 28 Mai 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Deznodământ tragic în cazul băiatului de șase ani din Hîncești, dispărut acum două zile. Beniamin Osipciuc a fost găsit mort, în toaleta din ograda casei unde locuiește familia copilului.

2. Potrivit informațiilor preliminare oferite de poliție, micuțul ar fi căzut singur în toaletă, întrucât semne de moarte violentă nu au fost depistate. Până a-l găsi fără suflare, sute de oameni l-au căutat pe Beniamin prin păduri, iazuri, fântâni și case părăsite.

3. Ne-am relaxat mult prea devreme! Încă opt pacienți infectați cu noul tip de coronavirus au decedat, iar alți 188 de oameni au fost testați pozitiv la COVID-19. În ciuda bilanțului tot mai grav, mulți moldoveni au uitat deja de măsurile de protecție.

4. Dezordini în masă în orașul Minneapolis din statul american Minnesota. Localnicii protestează violent de câteva zile, după ce un bărbat de culoare a decedat în timp ce era reținut de oamenii legii. Manifestanții dau foc la case și distrug magazine.

5. O groapă de gunoi neautorizată se extinde de la o zi la alta pe malul râului Bâc. Tonele de deșeuri aruncate la hotarul dintre comuna Bubuieci și Capitală încing spiritele între autoritățile celor două localități care își pasează responsabilitatea pentru dezastrul ecologic.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.