Primele Știri - 29 Iulie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 29 Iulie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. După ce au acceptat să-și ducă traiul la marginea celei mai mari gropi de gunoi din Moldova, localnicii din satele Țînțăreni și Geamăna s-au pomenit că nu mai au cu ce respira. Disperați, oamenii au blocat astăzi accesul mașinilor la poligon, din cauza unui incendiu care mocnește de trei zile și care încă nu a fost localizat.

2. "Lăsați copii să vină la noi"! Mai multe grădinițe din țară și-ar putea redeschide ușile mai devreme de 1 septembrie. Cel puțin asta afirmă șeful ANSP care vorbește deja despre "imunitate colectivă".

3. Explozie de cazuri noi de Covid-19! Încă 426 de persoane, dintre care aproape 200 din Chișinău, au fost diagnosticate cu noul tip de coronavirus. Un număr atât de mare nu a mai fost înregistrat de la începutul lunii iunie. Autoritățile au găsit explicația ascensiunii și avertizează populația să se abțină de la evenimente publice care pot fi amânate pentru vremuri mai bune.
Câteva nunți organizate în raioane, în special s-a vorbit despre nunta din raionul Râșcani la care continuă să fie înregistrate cazuri deja de câteva zile la rând"

4. Încă un val de arestări în Capitala Belarusului. Aproape 50 de oameni au fost reținuți la Minsk. Forțele de ordine nu au cruțat nici jurnaliștii care au venit să mediatizeze evenimentul.

5. Medicamentele expirate sunt bombe ecologice cu efect întârziat. Din păcate, în Moldova, aceste deșeuri deosebit de toxice sunt aruncate la întâmplare din cauza lipsei unei infrastructuri. Ce soluții au autoritățile responsabile vă spunem la Primele Știri!

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.