Primele Știri - 29 Iunie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 29 Iunie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Un bărbat din localitatea Ghidighici a avut un sfârșit absurd. Acesta a fost electrocutat mortal în timp conecta un prelungitor la priză, pe teritoriul unei zone private de agrement.

2. Încă o zi de luptă contra noului Coronavirus s-a lăsat cu victime. Șase pacienți au decedat în ultimele 24 de ore din cauza complicațiilor provocate de Covid-19. Iar numărul total al celor care au contractat virusul Sars-CoV-2 a depășit cifra de 16.300 în țara noastră.

3. Suntem la mâna coronavirusului! Grădinițele și-ar putea relua activitatea după 15 iulie, doar dacă situația epidemiologică se va ameliora.

4. India clocotește într-un val masiv de proteste! Oamenii au ieșit pe străzi, după ce câțiva polițiști ar fi torturat până la moarte doi bărbați.

5. Meșteșugul împletitului din papură este pe cale de dispariție în țara noastră. Una dintre puținele meșterițe care mai cunoaște tâlcul acestei arte ni-l tălmăcește și nouă într-un reportaj realizat special pentru proiectul Primelor Știri, "Respect Moldova".

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.