Primele Știri - 3 Februarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 3 Februarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Veceslav Platon a obținut încă o victorie în tentativa de a-și reduce termenul de detenție!
Curtea de Apel Chișinău a decis rejudecarea dosarulului în care Platon a fost condamnat la 12 ani de pușcărie pentru corupție și tentativă de escrocherie în proporții deosebit de mari.

2. Dacă v-ați făcut deja planuri de primăvară... aflați că iarna n-a mâncat-o Lupul! Vremea pare să-și fi amintit de calendar și întoarce foaia! În următoarele zile ne așteaptă un Cod Portocaliu de ninsori puternice.

3. Transport paralizat în municipiul Soroca! De trei zile, microbuzele de pe rutele interne nu au mai ieșit pe trasee. Șoferii cer tarife mai mari pentru călătorii.

4. A scăpat din iad! Un moldovean a fost evacuat ieri din provincia Wuhan din China, epicentrul epidemiei de coronavirus. Între timp, numărul deceselor provocate de virusul ucigaș capătă proporții alarmante - peste 360 de morți și alte câteva mii de oameni infectați!

5. O moldoveancă a acționat în judecată ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Femeia, care nevoie de transplant de ficat, acuză autoritățile că refuză să o ajute.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.